Deze leuke woning in Bodegraven was met bieden vanaf zeer snel verkocht. Binnen een maand!stickers ovb Karperlaan 49, dec. 2015

 

Aan de KARPERLAAN in de mooie rustige groene wijk “Broekvelden” te Bodengraven bieden wij u een uitstekend onderhouden royale eengezinswoning met onderhoudsvrije voortuin en bijna onderhoudsvrije achtertuin aan. Deze tussenwoning heeft onder meer een ruime woonkamer, keuken aan de voorzijde, vier ruime slaapkamers en een luxe keurige badkamer. De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met grotendeels dubbel glas. De zolder heeft aan de achterzijde een dakkapel, hier bevindt zich een ruime slaapkamer.

In deze kindvriendelijke, rustige en ruim opgezette woonwijk bent u voor de dagelijkse boodschappen zowel dichtbij het winkelcentrum “Broekvelden” als de dorpskern. Ook het station en de scholen zijn op korte afstand gelegen. Tevens is het gezellige dorpscentrum van Bodegraven met diverse terrasjes en winkels dichtbij.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen naar de grote steden in de Randstad, Utrecht en Schiphol.

 

 

 

Kijk op Funda via deze link recent verkocht via Funda Nieuwe Stijl Makelaardij Timmermans Logo-06

 

 

 

karperlaan 49 Bodegravenkarperlaan 49 Bodegraven1234karperlaan 49 Bodegraven.jpg1keuken karperlaan 49 Bodegraven