Aankoopmakelaar.

Waarom neemt u een aankoopmakelaar in de arm? De meeste mensen kopen maar een of twee keer in hun leven een huis. Het is dan ook logisch dat men niet precies weet wat daar allemaal bij komt kijken. Laat staan dat u weet op welke zaken u allemaal moet letten, ook op fiscaal gebied! Als uw eigen aankoopmakelaar handel ik geheel in uw belang. Ik begeleidt u persoonlijk, waarbij u profiteert van mijn vakkennis. Ik kijk objectief onafhankelijk en zeker belangrijk nuchter naar de woning. Ik houdt de kopers scherp en hierdoor bespaar ik ze veel geld en ongemakken.

Onze werkwijze bij een woningaankoopa4d74f34545e90_KRMT_LOGO_DEF

Door actief en persoonlijk betrokken te zijn. Als u mij inhuurt als uw eigen aankoop coach c.q. makelaar handel ik geheel in uw belang. Ik begeleidt u persoonlijk, waarbij u profiteert van mijn vakkennis. Ik kijk objectief onafhankelijk en nuchter naar de woning. Ik houdt de koper scherp en hierdoor bespaar ik veel geld en ongemakken. Samen kunnen we uw woning voor de beste prijs aankopen!2014-09-20 16.28.27

Vragen bij kopen van een woning

  • Betaal ik niet teveel
  • Is de woning bouwtechnisch wel in orde
  • Zijn er gebreken asbest of achterstallig onderhoud aanwezig
  • Is er een actieve Verenging van Eigenaren
  • Bijzonderheden in het bestemmingsplan
  • Belemmerende factoren in de omgeving

Wat zijn de kosten 

Onze courtage is een vast bedrag exclusief BTW. Daarbij bereken wij een 10% prestatietarief welke een percentage is over het verschil van de vraagprijs en de koopsom. Ook dit bedrag is exclusief BTW.

Is uw interesse gewekt, bel of mail mij dan voor een kennismaking met vrijblijvende prijsopgave.

Contact >

Wij zijn met ons kantoor ingeschreven in het Register SVM/NIVO en aangesloten bij de brancheverenigingen van Vastgoedpro en Huisvesting op Maat. (HOM)

2014-10-04 22.15.12

Hiermee bent u gewaarborgd van onze kwaliteit.