Gefeliciteerd Jeroen en Miram Oosterhoff

“Van harte gefeliciteerd Jeroen en Miriam”

Starters aankoopbegeleiding

Je eerste eigen woning

Nieuwe Stijl makelaar begeleidt “starters” in de woningmarkt. Startersbegeleiding is bedoelt voor mensen die voor het eerst van hun leven een huis kopen en in aanmerking komen voor een starterslening.

Starterstarief

Hoewel een opdracht voor een starter doorgaans meer aandacht en energie vraagt, ben je goedkoper uit, want Nieuwe Stijl Makelaardij Timmermans hanteert een speciaal instaptarief voor Startersbegeleiding. Wij begeleiden jou samen met een Hypotheekadviseur of onafhankelijk financieel planner. Wij hanteren speciale starters paketten welke er natuurlijk op gericht zijn om je zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Door doelgericht te begeleiden, zodat het veel tijd en kosten zal besparen. Hier kunnen we veel over vertellen, maar een voorbeeld zegt vaak meer.

Daarom een praktijk voorbeeld van een starter die onlangs samen met ons een ruime hoekwoning heeft aangekocht.

Vraagprijs woning was € 229.000,–  na onze bemiddeling hebben zij de woning kunnen aankopen voor € 205.000,– dit scheelde hen dus    €  24.000,– Voordat we tot aankopen overgingen hebben we eerst andere woningen bekeken en beoordeeld, er volgde een totale check up waarbij ook omgeving faktoren werden onderzocht. Dit was echt de woning die bij dit stel paste, ruime achter en voortuin, een aangebouwde garage en een vrijstaande schuur om te klussen dat was wat zij graag wensten.

 

starters kopen nu met rentevrije starterslening in Bodegraven

 

 

 

Contact >