Verkoopmakelaar

Elk huis heeft zijn eigen charme en mooie plekjes, iedere wijk en straat en ieder plein heeft een eigen uitstraling. Achter elke koper en verkoper zit een verhaal. Het is de kunst de koper of verkoper daarop te wijzen en de woning te laten voelen en beleven. Vanwege mijn achtergrond en ervaringen heb ik mezelf gespecialiseerd in de begeleiding en advisering op het gebied van huisvesting met Senioren Starters en Scheidende partijen. Als makelaar Nieuwe Stijl en ervaringsdeskundige weet ik dus als geen ander waar ik op moet letten.

Ik ken de markt en weet wat reële huizenprijzen zijn, ik geef u een marktconforme waardebepaling, wat bij de verkoop van uw huidige woning of aankoop van uw nieuwe huis nodig is. Het verkopen of aankopen van een woning is met name een kwestie van vertrouwen hebben in elkaar. Het is belangrijk voor u als belanghebbende een goed gevoel te hebben aan het einde van de transactie. Ik geef u dat vertrouwen. Ook na het afronden van het dossier sta ik graag voor u klaar.

,
Enthousiasme
Snelheid van reageren
Afspraken nakomen
Creativiteit
Marktkennis

De verkoopkosten

Ik reken 1,4% courtage incl. BTW over de verkoopprijs.

Daarnaast een Vastgoed marketingpakket met de Funda woning aanmelding en aanvullende promotionele activiteiten € 750,– incl. BTW. Dit bedrag is te verlagen indien je zelf vastgoedfoto’s een woningpresentatiefilm en een verkooptekst aan kunt leveren.

Aankoopmakelaar

  • Analyseren van de aan te kopen woning.
  • Mee bezichtigen
  • Onderzoek woning bouwkundige staat
  • Juridische stukken controleren
  • Onderhandeling met voorwaarden bieden
  • Koopakte controleren
  • Termijn bewaking ontbindende voorwaarde
  • Aanwezig bij de voorinspectie

 

Een huis kopen is als starter een grote stap, maar ook als je doorstroomt, spannend is het altijd. Hiermee neem je financiële verplichtingen op je en vestig je echt op een eigen plek. Dan is het belangrijk om een goede weloverwogen keuze te maken. De verkopend makelaar kan je vaak niet helpen met het maken van een weloverwogen keuze omdat de verkopende makelaar de belangen van de verkoper dient. En dat is dus niet onafhankelijk. Daarnaast zijn er vanwege de schaarste op de woningmarkt veel kapers op de kust en help ik je het hoofd koel te houden en niet alles door een roze bril te zien.

Wat doe ik dan voor je: Als een woning interessant is, ga je als koper eerst zelf kijken, afhankelijk van de belangstelling van de woning kan ik als aankopend makelaar al meteen met je mee. Meestal ga ik de 2ebezichtiging bij vervolg interesse met je mee. Ik vind het belangrijk dat een koper weet wat de voor en tegens zijn van een bepaalde woning. Dat kunnen zaken zijn zoals locatie, bestemmingsplannen en bouwkundige gebreken. Uiteraard zijn de prijs voorwaarden en (courantheid) kun je de woning makkelijk verkopen als de marktomstandigheden wijzigen vaak een grote rol in mijn advies en beslissingstraject.

Ik fungeer als aankopend makelaar dus als klankbord en als vraagbaak. Door mijn jarenlange ervaring op de woningmarkt, zal ik jouw belangen behartigen in het totale aankoopproces. Mocht er na de eigendomsoverdracht toch nog zaken zijn waar je vragen over hebt, kun je altijd bellen of mailen.

Ik sta ook na de overdracht nog voor je klaar. Zo blijven we een fijne relatie voor de toekomst.

De aankoopkosten

Volledige aankoopservice € 1.995,–

Deeldiensten zijn uiteraard ook mogelijk, hiervoor maak ik een passende aanbieding.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.