Elk huis heeft zijn eigen charme en mooie plekjes, iedere wijk en straat en ieder plein heeft een eigen uitstraling. Achter elke koper en verkoper zit een verhaal. Het is de kunst de koper of verkoper daarop te wijzen en de woning te laten voelen en beleven. Vanwege mijn achtergrond en ervaringen heb ik mezelf gespecialiseerd in de begeleiding en advisering op het gebied van huisvesting met Senioren Starters en Scheidende partijen. Als makelaar Nieuwe Stijl en ervaringsdeskundige weet ik dus als geen ander waar ik op moet letten.

Ik ken de markt en weet wat reële huizenprijzen zijn, ik geef u een marktconforme waardebepaling, wat bij de verkoop van uw huidige woning of aankoop van uw nieuwe huis nodig is. Het verkopen of aankopen van een woning is met name een kwestie van vertrouwen hebben in elkaar. Het is belangrijk voor u als belanghebbende een goed gevoel te hebben aan het einde van de transactie. Ik geef u dat vertrouwen. Ook na het afronden van het dossier sta ik graag voor u klaar.

,
Enthousiasme
Snelheid van reageren
Afspraken nakomen
Creativiteit
Marktkennis
Bel me terug

De verkoopkosten

Daarvoor hanteren wij een scherp tarief van 1,4% courtage incl. btw over de verkoopprijs.

Daarnaast een vastgoed marketingpakket, verkooptekst en een professionele fotopresentatie, plus woningvideo voor Funda aanmelding € 750,– incl.btw

Dit bedrag is te verlagen indien je zelf vastgoedfoto’s een woningpresentatiefilm en een verkooptekst aan kunt leveren.