Een huis kopen is als starter een grote stap, maar ook als je doorstroomt, spannend is het altijd. Hiermee neem je financiële verplichtingen op je en vestig je echt op een eigen plek. Dan is het belangrijk om een goede weloverwogen keuze te maken. De verkopend makelaar kan je vaak niet helpen met het maken van een weloverwogen keuze omdat de verkopende makelaar de belangen van de verkoper dient. En dat is dus niet onafhankelijk. Daarnaast zijn er vanwege de schaarste op de woningmarkt veel kapers op de kust en help ik je het hoofd koel te houden en niet alles door een roze bril te zien.

Wat doe ik dan voor je: Als een woning interessant is, ga je als koper eerst zelf kijken, afhankelijk van de belangstelling van de woning kan ik als aankopend makelaar al meteen met je mee. Meestal ga ik de 2e bezichtiging bij vervolg interesse met je mee. Ik vind het belangrijk dat een koper weet wat de voor en tegens zijn van een bepaalde woning. Dat kunnen zaken zijn zoals locatie, bestemmingsplannen en bouwkundige gebreken. Uiteraard zijn de prijs de voorwaarden en of je de woning makkelijk kunt verkopen als de marktomstandigheden wijzigen, vaak een grote rol in mijn advies en beslissingstraject.

Ik fungeer als aankopend makelaar dus als klankbord en als vraagbaak. Door mijn jarenlange ervaring op de woningmarkt, zal ik jouw belangen behartigen in het totale aankoopproces. Mocht er na de eigendomsoverdracht toch nog zaken zijn waar je vragen over hebt, kun je altijd bellen of mailen.

Ik sta ook na de overdracht nog voor je klaar. Zo blijven we een fijne relatie voor de toekomst.

,
Enthousiasme
Snelheid van reageren
Afspraken nakomen
Creativiteit
Marktkennis
Bel me terug

De aankoopkosten

Deze kosten bedragen voor volledige aankoopservice € 1.995,– incl. btw.

Deeldiensten of zelf verkopen is uiteraard ook mogelijk, hiervoor maak ik een passende aanbieding. Vraag gerust naar de mogelijkheden.