Veel senioren die verhuizen, weten en willen graag een woning die is al goed voorbereid is op wijzigingen in de gezondheid vanwege het ouder worden. Dit onderdeel van mijn werkzaamheden vraagt om specifieke kennis en ervaring. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in de huisvesting voor senioren. Ik heb daarmee meer kennis en ervaring met woningaanpassingen. Deze zijn van uiterste belang om zo lang mogelijk met behoud van comfort en woongenot in de eigen woning te kunnen blijven wonen.

Mantelzorgwoningen zijn volwaardige woningen, ze zullen in de toekomst echt steeds vaker gebruikt worden als luxe seniorenwoningen.

Mensen vinden zelfredzaamheid in onze vergrijzende samenleving erg belangrijk. Monique begeleidt senioren maar ook starters met en zonder een zorgbehoefte bij het vinden van woonoplossingen, zoals de “mantelzorgwoning” of een tiny house

,
Enthousiasme
Snelheid van reageren
Afspraken nakomen
Creativiteit
Marktkennis
Bel me terug

Bij het kopen van een huis:

Als u wilt weten of een woning voldoet aan deze eisen, of dat een verbouwing daar verandering in kan aanbrengen kan ik u daarmee begeleiden.

Ik heb zelf al lang ervaring met woningaanpassingen in mijn eigen huis, daarnaast volg ik cursussen onder andere bij “Ouder worden in eigen huis”  wat in het bijzonder gericht is op woningaanpassingen en domotica. Maar ook trainingen in valpreventie voor ouderen.

Ik kan hulp bieden met bijkomende zaken als aanvragen van subsidies aanvragen hulp en zorg en huisvestingsvergunningen.

Ik kan iedereen van dienst zijn die iets met huisvesting voor ouderen of mensen met een handicap te maken heeft, van bewoners van huur- en koopwoningen tot projectontwikkelaars die (in het buitenland) woningen voor senioren willen gaan bouwen. Ik heb geen vaste relaties met leveranciers.

Nieuwe stijl makelaardij Timmermans: uw bestaande woning is onze zorg!

Voor de provincie Noord Holland, West Friesland Hoorn Medemblik en Enkhuizen kunt u mij zeker als adviseur Seniorkeurmakelaar inschakelen.

Wilt u weten wat ik voor u betekenen? Maak dan via onderstaande contactformulier een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bovenop deze standaardvoorzieningen kunt u de voorzieningen verder naar behoefte uitbreiden. Het is mogelijk dat het voorzieningenniveau hoger wordt dan in een verpleeghuis. In de mantelzorgwoning-basis is bij de indeling echt overal rekening gehouden met toegankelijkheid.

Meer informatie via Monique Timmermans tel.nr.: 06-27874207