Huis verkopen

Huis verkopen in het Groene Hart, Boskoop Zoetermeer of Gouda? Omdat je huis nu wel écht te klein of is het te groot geworden? Zijn er kinderen bijgekomen of juist uit huis gegaan? Is het nu dan wel eens tijd voor een heerlijke tuin in plaats van dat leuke frans balkon? Je huis verkopen in Medemblik is een goede optie! Het biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Nieuwe Stijl Makelaardij Timmermans kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, ik help je huis zorgeloos te verkopen.

,
Enthousiasme
Snelheid van reageren
Afspraken nakomen
Creativiteit
Marktkennis
Bel me terug

Het is vrij makkelijk je huis te koop te zetten. Maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden voor je huis krijgen. Nieuwe Stijl Makelaardij Timmermans kan jouw eventuele zorgen uit handen nemen. De verkoop zal prettig en soepel verlopen door kennis van de lokale markt. Het denken in creatieve oplossingen helpt daar zeker bij.

Nieuwe Stijl Makelaardij Timmermans begeleidt de verkoop in
4 overzichtelijke stappen:

Voorbereiding & onderzoek
1
Presentatie & prijs
2
Bezichtiging & onderhandelen
3
Overdracht na de verkoop
4

Gratis en vrijblijvende waardebepaling.

Heb je plannen om je woning te verkopen. Bel dan zeker voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Zo weet je voor welke prijs u uw woning te koop zou kunnen zetten. Wil je hulp bij de verkoop of gewoon meer informatie over het kopen of verkopen van een huis met een aan of verkoopmakelaar van Nieuwe Stijl Makelaardij Timmermans. Vul dan het contact formulier in of bel ons via 06-27874207 of mail naar info@makelaardijtimmermans.nl